Regelmatige glasbewassing is makkelijk met Glazenwasserij 2000 uit Nootdorp

Contact

Voor een smetteloze uitstraling van uw kantoor of bedrijfspand, zijn schone ramen van groot belang.
Vingerafdrukken, vuil en stof op de binnen- of buitenkant van het raam zorgen voor een slordige indruk. Regelmatige glasbewassing door Glazenwasserij 2000 ontneemt uw zorgen en garandeert een doorlopend sprankelend gebouw. Glazenwasserij 2000 maakt uw ramen in de omgeving van Nootdorp snel en streeploos schoon, ongeacht de hoogte en grootte van uw pand. Meer weten? Vraag direct een offerte op maat aan bij de glazenwasser in Nootdorp.

Verzekerd van goede glasbewassing

Onze glazenwassers handelen altijd strikt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en overheidsnormen. Ook werkt Glazenwasserij 2000 vakkundig, milieubewust en met het beste materiaal. Zo zijn wij verzekerd van een veilige werkomgeving voor onze glazenwassers en bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Maak direct een afspraak voor glasbewassing in de omgeving van Nootdorp.

Vraag een offerte aan

Werkwijze van de glazenwasser

Glazenwasserij 2000 is werkzaam in de regio’s Nootdorp, en Zoetermeer. Wij bedienen niet alleen individuele winkels en kantoren, maar ook hele winkelstraten en bedrijventerreinen, met name in de mkb-sector. Onze glazenwassers maken ieder raam vakkundig schoon. Hiervoor gebruiken we bij Glazenwasserij 2000 een ladder, tukkerpool systeem, gondelbak of hoogwerker.

Is het onmogelijk om een bepaald raam met de hand te bereiken, dan werken wij met osmosesysteem glasbewassing. Het osmosewater dat wij over het glaswerk pompen, is zout- en mineralenvrij. Bij het opdrogen daarvan blijven dus geen druppels of vlekken achter. Kortom, onze glazenwassers reinigen echt ieder raam voor u.

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

1

  • Glasbewassing

  • Gevelreiniging

  • Telescopische glasbewassing

  • Glasbewassing via het osmosesysteem

  • Glasbewassing met behulp van een hoogwerker.

Neem contact op