Glazenwasserij 2000 in Nootdorp glasbewassing voor particulieren

Contact opnemen

Een smetteloos uitziende woning of appartementencomplex is een streling voor het oog. Dit bereik je gemakkelijk door een regelmatige glasbewassing. Met glasbewassing door Glazenwasserij 2000 bent u garandeerd van een doorlopend sprankelend pand. Glazenwasserij 2000 maakt uw ramen in de omgeving van Nootdorp snel en streeploos schoon, ongeacht de hoogte en grootte van uw woning/appartement. Wij werken voor particulieren, maar ook voor complete VVE's en woningcoöperaties. Meer weten? Vraag direct een offerte op maat aan bij de glazenwasser in Nootdorp.

Verzekerd van goede glasbewassing

Onze glazenwassers handelen altijd strikt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en overheidsnormen. Ook werkt Glazenwasserij 2000 vakkundig, milieubewust en met het beste materiaal. Zo zijn wij verzekerd van een veilige werkomgeving voor onze glazenwassers en bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Maak direct een afspraak voor glasbewassing in de regio van Nootdorp.

Vraag een offerte aan

Werkwijze van de glazenwasser

Bij Glazenwasserij 2000 zijn we werkzaam in de regio’s Nootdorp, en Zoetermeer. Wij bedienen niet alleen individuele particulieren, maar ook complete VVE's, woningcoöperaties en woningcomplexen. Onze glazenwassers maken ieder raam vakkundig schoon. Hiervoor gebruiken we bij Glazenwasserij 2000 een ladder, tukkerpool systeem, gondelbak of hoogwerker.

Is het onmogelijk om een bepaald raam met de hand te bereiken, dan werken wij met osmosesysteem glasbewassing. Het osmosewater dat wij over het glaswerk pompen, is zout- en mineralenvrij. Bij het opdrogen daarvan blijven dus geen druppels of vlekken achter. Kortom, onze glazenwassers reinigen echt ieder raam voor u.

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

1

  • Glasbewassing

  • Gevelreiniging

  • Telescopische glasbewassing

  • Glasbewassing via het osmosesysteem

  • Glasbewassing met behulp van een hoogwerker.

Neem contact op